MAJLIS PENYERAHAN SLIP KEPUTUSAN UPKK 2023

MAJLIS PENYERAHAN SLIP KEPUTUSAN UPKK 2023

Pagi yang cerah pada 19 April 2024 menjadi saksi kepada satu peristiwa penting bagi para pelajar sekolah agama di seluruh Malaysia – Majlis penyerahan slip keputusan Ujian Penilaian Kelas Kafa (UPKK) 2023.

Di dalam dewan sekolah, suasana terasa hangat tepukan gemuruh ketika nama-nama pelajar dipanggil satu persatu untuk menerima slip keputusan mereka. Tidak terkecuali adalah para pelajar dari Qminds yang berhasil meraih kejayaan gemilang dengan capaian 100% kelulusan. Alhamdulillah!

Salah satu momen paling menyentuh adalah ketika tiga dari pelajar Qminds berjaya meraih pencapaian cemerlang dengan mendapatkan 8A penuh dalam UPKK. Sorakan riuh rendah menyambut mereka saat mereka naik ke pentas untuk menerima penghargaan dan tepukan meriah memenuhi ruangan ketika kejayaan mereka diumumkan.

Majlis penyerahan slip keputusan UPKK 2023 tidak hanya sekedar sebuah acara formal, namun juga merupakan momentum bagi merayakan perjuangan,  dan kejayaan setiap pelajar.

Dengan penuh semangat dan harapan, para pelajar meninggalkan dewan dengan hati yang penuh kebanggaan dan tekad untuk terus mengejar impian dan cita-cita mereka

Sekian

SHARE[addtoany]