Ahli Lembaga

Ramzi B Ramli

Managing Director ,Founder
Anak kelahiran Negeri Kedah, di lahirkan pada tahun 1975. Mendapat pendidikan awal di Sek. Keb. Kubur Panjang<br /> pada tahun 1981-1986, kemudian ke Madrasah Al-Hidayah Al-Islamiah Tobiar Pendang, Kedah ( Sekarang Maktab Mahmud Pendang).</p> <p>BA (Hons) Dalam bidang Usuluddin dan Dakwah Pengkhususan Hadis dan Ulum Hadis Universiti Al-Azhar Mesir</p> <p>Pengalaman kerjaya, pernah berkhidmat sebagai Guru di Sekolah Rendah Agama Kampung Cheras Baru pada awal 2003. Seterusnya di Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia bermula April 2003, Hingga Mei 2015, Pelbagai jawatan disandang dan jawatan terakhir ialah Pengurus Eksekutif/Pengarah Bahagian Bina Ummah. Mei 2015 hingga Jun 2016 Pegawai Perhubungan Korporat di DSME Engineering Sdn. Bhd. Pada Jun 2016 memberi tumpuan sepenuh masa membangunkan QMINDS.</p> <p>Mempunyai Pengalaman selama lebih 18 tahun dalam bidang latihan dan dakwah.

Mohd Azian B Daud

Director
Anak kelahiran Teluk Intan Perak, dilahirkan pada tahun 1978. Ijazah Mass Communication Universiti Malaya.<br /> Pengalaman bekerja sebagai Pengarah Bahagian Penyelarasan NGO Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM).

Mohd Happis B Mohamad Bashah

Director
Anak kelahiran Negeri Perak, dilahirkan pada tahun 1979. Pengalaman Bekerja sebagai Pegawai Pemasaran dan Editor Majalah di Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia (YADIM).
Perlukan bantuan?

Anda boleh menghubungi kami terus ataupun meninggalkan pesanan pada email kami.